CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, April 29, 2011

Now, aku da taw mane kedudukan aku sebenar..

sorry guys, ni juz untuk luahan ati je..xlalu da nak simpan dlm ati..share dlm blog ye..

arini kan ari sabtu..cuti plak spai isnin.. biase kalo org da kawen ni mesti happy kalo cuti lame2 camni..konon leh spend time ngan hubby la kan..tp?? berangan je la..now kol 3 lebih, aku baru je pas anta hubby aku kat depan uma, die nak gerak g konvoi nek moto g pD..

asalnye, die nak bawak aku..tp korang pon taw kan aku tgh preggy now n baru je nak masuk 2 bln..so agak bahaye la kalo nak naik moto lagi2 bile jalan jaoh camni kan.. at 1st mmg aku nk ekot..tp aku pikir2 balik..xpela..aku x sanggup nak tanggung risiko..

tp la kan, kalo korang as a hubby, n korang taw korang nye wife preggy, korang rase korang nak ke tinggal kan die sorang2 dr pegi konvoi tu??????

kalo org yg sebenarnye mmg syg wife die, aku rase sure die akan pilih utk x pegi WALAUPON wife die bg die pegi.. btol x?? aku nye situation plak, aku ingatkn hubby aku ni nak pikir la mcm ape yg aku pikir..tp aku SILAP!!..silap besar wehhhhh.... now aku da taw mane kedudukan aku..xberubah langsung.. kawan2 lagi penting dr isteri yg sedang mengandung..!

hopefully korang2 sume x de la menerima nasib yg same mcm aku nih..mintak jaoh2 lah ye..

p/s: en3 aku ni di type mase aku tgh terkilan sgt2..akan ku coba utk istifar byk2..


[S O F I A]

2 comments:

Tqa said...

alo..siannye. tgh pregnant mmg sensitif. hurm. nnati suh encik suami pujuk! :D take care!

Roxy said...

tengs tqa..geram taw..hehehe..maybe sbb pembawakan kot..hehe