CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, October 13, 2011

Happy Birthday To Me..3rd October 2011

Even cite ni cam agak da lame..juz nak cite gak kat cni..

mase nak dekat kol 12 (3rd oct) tu, puas gak la aku tgu n tgk je husband aku ni..die dok layan on9 fb ngan tgk kat mudah je..aku ade je ngan die..tp aku jaoh ckit la..b4 12 oclock tu hp aku da start bunyi2 dah..mule2 aku pon lupe bile aku dpt je msg aku diam lagik..aku tgk jam, ok xpe lom kol 12..ilek dulu..da kol 12 nih, aku tgk die syokkkk je layan fb..hurm..xpela..aku pon da msg2 n bbm ngan kengkawan aku tu sume, aku pon decide nak tdo je la kan..malas da la nak tgu..MERAJUK! hahahaha..

dalam aku nak try tdo tu, baby aku ni leh lakkkkk active lain macammmmmm..die pon celebr8 bday mumy die kot kat dlm perot ni..ehehehe..dady lupe je kot..time aku baru nak dpt2 lenaaaa, tbe2!! laki aku kejut kan aku mcm ape daaa sambil jerit "Mokkkkkk..bday lu la mokkkkk arini..JOM G MAKAN!!" aku dlm keadaan blur2 sotong, teros tgk jam..kol 1:30am..1 jam stengah ko lambatt!! time mule2 kenal kol 12 da tepon ni, siap nyanyi, konon xnk bg org lain jadik 1st..ahahahani baru 1st bday since aku jadik wife pon da lupe kot..aptb!

pastu, aku tdo je tros..kedai mane je pon yg bkk kalo nk p makan pon kaaann..sok p keje cm biase..kat opis pon cam biase..mbe2 opis wish kat aku je la..blik aku cam excited gak la..mn taw laki aku nk bawak g mkn ke kan..jenjalan ke..mane la taw kan..so tibe je time balik aku pon cecepat siap n cabotttt..

balik, die teros amek aku kat lrt cam biase then balik uma..makan kat uma..pastu aku dok lepak bilik..time tu pon dlm kol bape dah..around 8+ la aku naik bilik..korang bayang kan ek..aku n laki aku lepak bilik ni, kate kan la start kol 8 camtu la kat bilik..aku tgu gak die nak ajak g jenjalan ke ape ke..while aku sambil2 tu bbm ngan besties aku c roha..korang nak taw, sejam lebih aku x ckp langsung ngan die..OMG!! boley camtu..

around kol 9:30 camtu die tbe2 ckp ckit2 ar ngan aku..then aku plak jual mahal..wat2 tdo..skali die amek hp die p turun bawah..ingat die p mane, rupenye die p repair moto kawan die kat bawah uma je..aku xkesa sgt la..sbb die kat bawah je pon kan..pastu die naik atas..die cube ar nak gurau2 ngan aku..baru nak rase apy ckit, kawan die call..ajak lepak..laki aku da cube excused..laki aku ckp die da tdo..n xleh nak kuar..geram gile bile mbe die tu ckp die da ade kat depan uma! BOLEY?? ko mmg btol2 x respect org la..hish! bdak ni bkan xtaw aritu bday aku..xkan xleh pikir kot kan..aku sound tepek je kat laki aku..aku ckp "sbb ko da slalu lebihkan dorang dari aku, tu yg dorang xreti nak respect langsung mase ko utk aku!!" nasib la..aku mmg seday gile..die tpakse turun gak sbb dak tu da spai bawah..aku amek keputusan utk tdo..die plak pas balik tu, die tgk aku da tdo..die x kacau da la aku..seday kot.. bday mmg xde makne la taun ni..buang mase je ingat..aptb!

1 comments:

sweethOneY said...

Ala bucuk2 feaaa, jgn sedih ok ! Man tak sengaja tu lupa, takpe.. Kawan2 fea ramai kan :)