CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, April 21, 2011

Syukur Alhamdulillah

Assalammualaikum semua..

lame btol da x update blog kan..hehehe..pe nk wat..fea xbkesempatan sgt2..ni pon sbb ade mase yg leh curi2 nak update jap..hehehe..

dikesempatan ni fea nak memanjatkan kesyukuran pada yang maha Esa di atas rezeki yg fea terima skang nih..untuk pengetahuan korang2, fea skang telah di SAH kn mengandung 1 bulan 2 minggu!! hoyeahhh2!! *lompat2 90x..hahahaha..lompat kat cni je la..lompat btol2 xleh..hikhik..

and now fea da 2ari 1/2 ade kat uma mama..sbb pe?? sbb xtahan alahan..adossshhhhh..seksa taw..tp xpela..demi baby yg ade dlm pewot mummy skang nih..hehehe..plak tu kan..dan2 la kat tv skang kalo fea bukak sume cite2 org ngandong..ahaiiii..mcm smlm..cite diari 9bulan kat tv9..die cite pasal wife2 dorang preggy taw..kelakar je rase..

papepon..korang doa2 kan la ye semoga fea sihat utk menempoh 7bulan yg akan dtg nnt..n sp2 ade nak kasik tips, sile2 lah ye!!!!!! fea ni kan baru sgt2..ape pon x taw..

ok guys, insyaAllah nnt fea hapdet lagi lah ek..

mwacch!! from mummy sofea :)

2 comments:

Tqa said...

Congratzz!!! Waaa :D

Tqa said...

Congratzz!!! Waaa :D