CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, November 2, 2010

SILE RESPECT EACH OTHER YE!!!!!!

Dear All,

ni fea nak REMIND ckit ye kat sape2 la kat cni..kepada kaum2 perempuan, xkesa la kalo ko tu nak pakai seksi ke nak tunjuk lurah ke nak tunjuk pape ke, but please..respect ckit org ye..kalo p tempat2 yg ramai org2 tua ke, tutup2 la ckit pape yang patot..lagi 1, xtaw la kalo2 niat ko tu mmg sengaje nak tunjuk breast ko tu ke kan..tp, agak2 la..kalo ko g club ke xheran la..org pon x ckp ape da pon..tp kalo ko p tempat yg ramai laki2, ko nye pakaian pon da mcm xpakai baju langsung, bek jgn pakai baju je tros..aku pon x ckp la aku ni sopan sgt..tp kurang2 aku hormat gak la tempat org sume..da mcm sengaje nak attract people especially jantan2 yg suke tgk "barang" ko tu..aku yg naik segan tgk ko camtu taw!

4 comments:

:: p R i n c E s S _ N :: said...

setuju!! esp klo g tmpt y rmai org tua cm hosptl ke bank ke post offc ke..idok lerr perlu baju blurah dpn blakang...

roxy exchange said...

N: geram kan..paling org geram bile si polan ni cam saje je nak attract jantan2 ni ngan aset yg die ade tu..adoiii.. bukan la jeles..tp segan ler..bile sume org pandang2..

pwincess AJA said...

sokong2 kak.kita yg tgk neh mmg naik malu jadinya.
yg tuan empunya diri xmalu pulak,
lg cam bangga adela.tah pape.huhuhu

roxy exchange said...

aja: kannn..kfea mental taw tgk..kalo cam xsengaje tu xpela..tp ni cam SENGAJE nak kasik npak..adoiiiii..