CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, August 5, 2010

Pada yg da kawen, tolong advise ek..

Salam & holaaa..



Today 11th August 2010 & sok 12 august 2010 (birthday zie nih)..perghh cepat btol mase blalu..
4 Months 1 weeks 6 days left
for my big day :).. hurm...nervous wehhh..tp stress ckit sbb byk barang x settle lg.. :( ade sp2 leh kasi tips2 x ape nak wat bile da kesuntukan mase camni..skang ni, barang hantaran da settle ar.. so what to do next???? please advise ye kawan2 yg da kawen :) ape nak wat dulu, ape yg leh hold dlu..tp rase cam sume xleh nak hold da..hahahaha..skang da puasa..hurm...btol2 kesuntukan mase la..baju utk nikah da beli..tp lom tempah lagi ar..sbbnye, tgu pass raye baru leh tempah..kang, tailor salah wat lakkk..hahahahaha..mau meraung aku! utk pelamin+mak andam, akak ipat aku je la..:) baju je lom beli lagi sbb nak wat baru..hehehe..adoiii..duit2.. lagi pe ek..souvenir, aku ingat nak order bahulu yg dlm kotak siap tu..tp, ade sp2 leh suggest x kat mane sedap?? yg aku taw Restu Rezeki Enterprise tu, tp aku lom dpt feedback lagi dr die..sbb aku baru mintak quotation :) .. kad kawen pon aku lom order lagi..coz man ckp nak bawak g kat tpat area opis die nnt..pastu..hurm,..... cathering, akak ipar aku nye abg punye..ok da la kat ctu..lagi pe ek..tolong la sayeeeeee!!


[S O F I A]

4 comments:

Amni said...

=)buat list dah yang? lagi senang kalau buat list... buat satu2... hehe...

~dARlee zURiS~ said...

lagi 4 bulan,kau tak tempah kad g yang?
haihhh..g tempah kad dulu
time tu kan ramai kawen.ti tak sempat siap kad kau karang
mula2 dulu,booking mana2 yg penting cam andam,katering
takut fully booked,naya.huhuu...

takpe..pelan2 ye dik

roxy exchange said...

amni: buat list?? ok2..wat skang gaks!!

sis zuris: lom lagi ar kak..en bofie laaaa..lembab!! hahaha..kan da angin nih..bile fea nak wat die x bg wat lagi..tp xpe..since akak da ckp cani, fea nak gtaw die lah..thanx2..

sile2 la kasik tips ye kawan2 :D

PutRee SeJiNjaNg said...

Fea kena list out semua benda yang fea kena buat supaya senang nak ingat or tahu if fea terlupa nanti....