CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 9, 2010

what do u have to do now?


skang kalo ko btol2 nak..ko dtg sendiri la jpe aku..aku da malas nak pikir2 sume2 nih..ko ckp aku emo sgt la ape la..tp ko pikir x sbb ape aku jd cani? sbb ko gak ar..kalo ko pandai layan aku..xde nye aku jadik camni..ko da taw aku emok..abis tu xreti2 ke nak layan or pujuk aku balik?? ni ko sakit kan ati aku lagi ade la..bile aku da sakit ati? aku da rase malas da utk sume2 nih..aku naik fade up da skang..ko pikir la sendiri ape ko nak dlm idop ko..kalo ko rase aku ni penting, ko taw la nak carik aku kat mane..aku je carik ko selame nih..aku tunduk je..tp ade ko appreciate? aku xnpak laa..aku da start xpaham da..bukan ngan ko je..ngan aku2 skali pon aku da xpaham..

-perempuan sopan-
jeng jeng jeng...cian ngan budak ni kan?? ape la nasib die..korang rase2 dak ni emosi sgt ke??? ke laki die tu yg problem..kalo korang jadi dak ni, korang watpe? n ape plak korang akan wat if korang jadik laki tu??

5 comments:

~DaK KeCiK~ said...

fuhhh,ianya merumitkan..
ptt bincang elok2 ngan si lelaki itu sbb dah prnh merasa ngan situasi mcm ni..mmg btol2 mnyakitkan ati ble apa yg kita nak dia xtunaikan dan nk kita tunaikan apa yg dia nak..xaci lah kang,xadil..ble lama2 ati ni dah tawar dan bila ati dah tawar ssh nk jadi sperti dulu blik..errmmm!!

Tqa said...

Hurm. macam neh je lah, lelaki bila dia betul2 serius, dia akan cari kita balik. It's okay. Nanti okay rr tuh. Dun wori. Jangan sedey2, jgn stress2. Tc, OK!

Nem0 o0h Nem0 said...

aku tau kita sbg seorg ppuan emo mmg xleh d pisahkn..

tp if rs dia melampau,ko juz wat yg terbaik k..dan segalanyer terpulg la kt partner kita cmne nak menilai..


tp kita kena jugak tgk diri kita nape dia jd cmtu,kalo dia mmg jns cmtu,juz let go la!

org akan reti menghargai bila dah kehlgan sesuatu itu!

pepe pun aku ttp sokong dan syg ko babe!

roxy exchange said...

dak kecik: trimas dear..
tqa: thanx dear..
nemo cayunk: thanx yunk..mwach..luv u too

Stilla said...

sabar ekk yunk...bagi masa dia fikir ok...fea kena cool je k..