CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, May 21, 2009

Lame Tak Post New N3

Hye semua..da lame fea x update kan..bukan ape..lately nih banyak sangat keje..smpai x sempat nak update blog..kikikiki..pastu now hp pon da xcanggih..(actually npak je cam canggih), so fea pon da lame tinggalkan hobi nak snap pic nih.. :( slalu pon tumpang hp kawan2 je..uwaaaaaaaaaaaa..bile nak kaye nih?? leh beli hp dan mcm2 lagik..

Baru2 nih fea slalu dgr cite orang nak tunang+kawen..so fea tertanye2..bile la turn fea akan tibe?? tapi fea xleh la nak gelojoh sgt..sbb wit pon tadek kan..camne nak kawen..tol x..dalam time2 nak kumpol nih, mcm2 dugaan lak dtg..nak mara, bende da jadi..so fea hanye bleh bersaba & senyum atas kegembiraan kawan2..walaupon fea sbenanye agak sentap ar gak..hurm..xlame lagi sis zuris nak kawen..yay..congrats sis..

About keje lak..keje skang nih bertambah2 bz..sebabnye..fea da tukar department..fea transfer masuk kat department yang agak penting ar..so keje mmg banyak..n mmg akan jadik jarang2 ar fea upload pic n post n3 baru..maybe sebulan sekali kowt..lalalalala..xtaw ar kalo rajin n free fea update ok..
Life plak..skang nih..kekadang pikir..life fea unfare jer..hurm..tp xleh ar nak komen n complaint kan..yela..tu sume dah ditentukan oleh YANG DI ATAS..nak xnak kene terime je la..:( nasib bek ade orang tersayang n kawan2 yg banyak bagi sokongan kat fea..pada yang memahami..JUTAAN TERIMA KASIH fea ucapkan..(u know who rite)..pade yg x memahami..cube2 la fahami fea erk..haha..fea pon akan cube memahami korang gaks..pade bos2..tolong ar paham staff u nih gak..lalalala..(bos bace blog ke??) hahahahaha..papepon kawan2..fea da berjaya menaikkan berat badan fea..and now fea kelihatan agak CHUBBY ye..lalalalala..MISSION COMPLETE!

[Latest pic yang da GEMOK! yayy!!]

2 comments:

~dARlee zURiS~ said...

yeahh..tq fea :)
masa fea akan sampi nanti
calon dah ade kan
tak perlu risau
hehee...

dah chubby??
waa...bagus2
mesti lagi berseri2 kan

mrberett said...

kadangkala kesibukan itu ada gunanya :)