CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Saturday, May 2, 2009

Kuajaq punya cikgu!!!!

Arini 2 May 2009 aku dikejutkan dgn cerita dr is..die ckp die kene TAMPAR DENGAN CIKGU DIA DEPAN SEMUA MURID DI PERHIMPUNAN..btol2 kurang ajar punya cikgu..

Alkisah nye mcm nih..is die sakit telinga..then cikgu nih pon bawak ar die pegi hospital..lepas tu..adik fea masuk ar bilik menunggu b4 di panggil doctor..yang si cikgu yang bangang nih die p tunggu kat luar..ko da taw ko diberi tanggung jawab bawak n jage anak murid,ko masuk ar skali BODOH!..ni x..p tunggu kat luar watpe?..

Pastu is pon kat dalam tunggu agak lame ar giliran die dipanggil kan..pastu, lepas bape lame tunggu..tibe la die punya turn..yang cikgu bengapp nih..da taw ko tunggu lame kat luar..bukan nye nak p masuk tgk is kat dalam..die leh blah balik skola and tinggalkan is kat spital..lepas is da di check by doctor kat ctu..die kuar2 tgk cikgu die da xde..die check2 pocket..nak tgk duit..tgk pocket die BOCOR..duit yang simpan dlm tu pon da jatuh..So is pon balik ar jalan kaki spai skola..nak kate jauh..xjauh ar skola tu..hurm..tp sian ar is kan..da la die sakit..

Pastu..keesokkan arinye..dekat perhimpunan skola die..after bacaan yassin..is dipanggil taw..kat tengah2 perhimpunan nih..die tanya is pegi mane semalam..tak sempat is jawab pertanyaan die..die LEMPANG is depan sume orang dekat perhimpunan..lepas tu, is try to explaine ape yang berlaku, DIE DILEMPANG SEKALI LAGI! without die sempat jawab reason die..tak ke kurang ajar name nye tu??? da la ko main tinggal je adik aku!!!! memang cikgu tak guna btol!!! lepas tu kan..da abis perhimpunan..die panggil is masuk office..then baru die tanye is pegi mane..kat ctu baru la is dpt explaine ape yang berlaku..tapi kan..cikgu nih..bukannye nak mintak maaf!!!!!!!!!!!!

Wehhh cikgu SHUKRI!! Family die pon xpenah nak TAMPAR die..yang ko berani2 tampar die + memalu kan die kenape?? ko nih da kire MENJATUHKAN MARUAH die taw x???

Sakit tol ati kitorang 1 Family..dapat pukul cikgu nih best gak nih!!!

11 comments:

atim.sepet said...

jum kite pukul reramai fea!
eee, bangang punye cekgu

~dARlee zURiS~ said...

eeee..truk nye cikgu tu!
nape tak g sekolah cari cikgu tu?
suh dia minta maaf.
cikgu camtu..tak leh pakai
buat malu nama cikgu je.

roxy exchange said...

Kak Atim: jom kak atim..fea pon kalo dapat pukul cikgu nih, fea pukul die spai lunyai..kalo die tnye nape die dipukul..kite lempang die laju2..pastu kite jahit mulut die..sp suh berat sgt nak mintak maaf!

Sis Zuris: kitorang da ckp da ngan adik fea yg kitorang sume nak g skola n carik cikgu tu..tp adik fea xbagi..baik sgt..bagi muke sgt kat cikgu tu..eeeeeeeeeee..geram btol!

roxy exchange said...
This comment has been removed by the author.
sweethOneY said...

teruk gila cikgu tu
klo adik iza kena, mmg dah masak cikgu tu..
ee.. x suka cikgu mcm tu..
pls la suka2 nk lempang anak orang, klo buat salah xpelah..
ni tak pasal2 aje..
cam siottttt

roxy exchange said...

Izza Cayunk: aah yang..diz fuckin cikgu mmg patot nye da kene sebat spai mati da nih..lebih2 lak die..jom kite p pukul die..xpon rejam spai mati!!

NoTy But Nice Zhoe said...

eyh..? tak prof. sungguh cigu tu.. patutnya fam fea g jumpa cigu tu.. kasi pengajaran cigu tu.. isk isk...

roxy exchange said...

Zhoe: mmg pon lalink..kitorang mmg nak g jpe cikgu tu..tp adik fea xbagi..baik sgt..maybe die takot kitorang pukul cikgu tu kot!! ahaks!!

menteil said...

huhu... agak tak bersopan santun cikgu itu..

andai aku jadi is (nama pon nak dekat sama nie) aku lempang je balik cikgu tu.. huhu.. =)

roxy exchange said...

Menteil: hehe..sory xtaw name u..neway..c is ni nerdy ckit..baik sgt..so i sbg kakak rase cam btanggung jawab je nak p pukul cikgu tu..hahaha..jom nak?? thanx for da comment..

mie said...

uihh!!!
kes ni banyak berlaku...
report je kat bahagian pendidikan..
kalo x, ada la mangsa nya lps ni...
hehheeee