CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, March 26, 2009

TENSION!!!


arini pagi2 aku da dpt email dr HR opis aku gtaw pasal company trip diz year pegi kemane..masalah nye skunk nih..date yang company trip aku nih same ngan date aku nak balik Sarawak..tu yg aku tension tu..tak pegi comp trip terase rugi ar plak..tp aku xkan lepaskan peluang aku nak balik sarawak gak..dua2 penting nih..Izza cayunkk!! dimana kamuuuu..fea nak discuss nih..nak postpone date..tolong izza ku cayunkk..miskol fea dgn segeraaa..tolong2..


6 comments:

ezaty said...

huhuhhhu..
parah gak tueee..
heheheh,,
kasi tiket g sarawak tuee kat zati je r..
ahahahahahahah.=pp

~dARlee zURiS~ said...

company g trip mana?
izza hilang
dok asyik bercinta tu
heheee ;P

jom g skali ngan akak bln 9 ti lah *wink wink*

roxy exchange said...

zaty: whoaaa..hehehe..ne leh lepaskan peluang nih..kikikikiki..zaty skola..xleh ponteng..wakkakakakaka..

sis zuris: comp trip g china kak..tu yg penin tu..uwaaaaaaaaaaaa..

khairuddin photoblog said...

errr makasih ya sudi mengabadi gambar saya kat bblog awak yer

FiFiNeNi said...

oloh cian..kak fea nak blik swak x gtau pun..huhu..
hmm..hope mslh kak fea cpt selesai..
xpe,kan bln 5 nnti kitorg serang KL tu..dpt gak jmpa..ehehe..

sweethOneY said...

hehe
dh setel kan yang :)