CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Tuesday, September 2, 2008

lately fea bz sgt2..so jgn pelik ar nape fea xsempat n da lame fea x post cite2 baru eyh sume..lagi2 dgn pose nye..nnt fea free fea story bout bbq nite with dady & fwens time malam merdeka eyh..now nak story pasal ke BZ an tahap gaban..aku xkesa aku bz pasal keje2 yg bos aku sendiri bagi..tp nih masalah nye..org2 lain yg bgi keje kat aku tu..nape mesti aku wat keje2 dorang..langsung keje2 aku tertangguh..pastu..kalo bos mara?haaa..sp nak jawab?? xkan aku nak ckp dak2 tuh bagi keje spai keje die xsiap?? aku gak kene nnt..tp tu xkesa la kan..masalahnye skang nape aku sendiri xpandai nak TOLAK bile dorang suh aku wat keje2 tsebut? nasib la bulan pose..aku pown xleh nak mara..kene la besaba byk2..okla geng..nnt kite story2 lagi coz nnt ade makcik2 aka paparazzi x berbayar kat opis nih kecoh!! hahaha

3 comments:

Memory said...

aduh..nak komen page ni guna shout box sebelah tu tapi kat opis kena block plak..so say hai je lat kat sini erk...senang senang visit la my page :D

roxy exchange said...

hye memory..

thanx for visit..

hehe..

sweethOneY said...

sape yg buli alang owg ni ha??
meh sni dush2..
jangan lembut sgt taw lang, tembak je dorang tu ;p