CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Monday, August 11, 2008

F**K!!



[pix saje2 letak]

aku angin 1 badan + seday + frust sume ade bile aku punye stuff wosak!! xyah la korang taw ape bende tu..tp aku mmg angin sbb barang tu agak mahal aku beli..tp bile spai kat tgn aku balik barang tu wosak..ape perasaan korang kalo barang tu korang beli almost RM200..WOSAK..aku
rse cam nak patah balik time jer..ntah la babe..eventhough barang tu mungkin xde nilai bg korang..tp pada aku..aku syg sgt2..

SEDAY!!!
FRUSTRATED!!!
TENSION!!!
REGRET!!!

4 comments:

NoTy But Nice Zhoe said...

msti rahdihcewa (combine sumer rasa) .. kita dah spent benda tu.. aduh...

Nem0 o0h Nem0 said...

sape yg roskkn brg ko tu?
g jek lempg org tu.. br dia rs cmne skt nyer ati ko..

roxy exchange said...

to zhoe:-

a'ah..sume rase ade..sakit sgt2..pastu org yg wat tu wat xtaw..mmg tekanan!!

to nemo:-

kalo dpt..mmg aku nak lempang jer..xpikir kowt nak btanggungjawab..ntah la babe..SERIK dah!!

sweethOneY said...

feaa
lenkali toksah bg org pinjam dah..tak suke btol org tak bertanggungjwb ni!