CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Thursday, July 31, 2008

Sunday Hang Out!!




Tadaaaa!! hikhikhik..actually pix nih xcukup corum taw org die..sumone missing..sp die??huhu..sp lagi..my dear HAZIERA ler..hikhikhik..die xde time nih..kitorang kuar pown jap jew..lepak2 kat cni..pastu tgh2 lepak..korang nak taw aku jumpe sape..xtaw ler dlm byk2 org, aku xtaw nape aku tsempak ngan org nih..ntah camne la aku leh jumpe bos aku..die ngan family die..aku kureeeennggg ckit ngan die..tu yg aku xbape suke tu..then pas da lepak2 tgk2 barang kat The Walk kat The Curve nih aku n puja pown balik..jauh kan kitorang lepak..siang plak tu..hikhik..susah kitorang nak lepak siang..kalo x..muke kitorang b3 nih mesti lepak time mlm kat NZ ler mane lagi..mamak tu pown da kenal da muke nih..dr skolah spai abis skola da nak dekat 5 taun da asyik lepak situ jer..wakakaka..

1 comments:

Princess Redbloodsnow said...

wah wah wah uols nehh
very stylo ek..
sorg spec ijo...sorg lak spec ungu
neh klo ceera nengok spec ijo tuh
gerenti sejukkk jek mate die nengok

:P