CLICK HERE FOR THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

My Love Journey

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers

Friday, July 11, 2008

Sape tu??

This are a few peoples yg aku nak kenalkan ngan korang..
1st pix..
let me introduce..her name is FARA..hehe..die nih da macam adik aku da..hikhik..kenal since kecik lagi..so die kenal sgttt la aku nih mcm mane..hikhikhik.. haaaaa..yg ni plak..sure korang taw sape die..hahahahaha..die ni soulmate aku..name die ZIE ler..to izza n fara nemo..korang send pix korang kat aku ler..nnt aku letak kat cni k..hikhikhik..z nih aku kenal kat ym taun 2004 da nk masuk 5 taun da..huhuhu..skali je aku jumpe die..tdo umah die..kebetulan aku balik kpung..so singgah utk spend time ngan die..susah senang kitorang mesti slalu same2 taw..hehehe..same gak kalo ngan izza n fara..aku xdpt nak letak pix kite aritu ler sbb kat aku da xde copy..pc aku kene reformat without my permission taw..seday..sobsobsob..nnt!!! ade lagi pic yg aku nak shows kat korang sume..tp tgu erk..mase x mencukupi lew..hikhikhik..



3 comments:

sweethOneY said...

yang..slendang itu ada pd eza skrg..hihi

jelos ni..nak gmbr kte letak gak =P

pu3nemo said...

nti aku bg gmbr tu k,

Princess Redbloodsnow said...

hehehe...nasib bek fea x letak pic both of us together..hehe
sbb at dat time z still lom btudung..hehehe

meh fea mai cnie lg..leh tangkap gambo z bersame wif the new version of me..hehe

a'ah lalink...now sendang tuh belongs to izza..keskeskes :P
pssttt..u are my soulmate tooo

xoxo